• −30%
  • −30%

Kadagys kininis 'Expansa Variegata'

Kodas: BA/Juniperus chinensis

10,00 €
7,00 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Lot.Juniperus chinensis 'Expansa Variegata' į plotį auganti veislė, kurios ūgliai iš dalies persidengia ir šliaužia žeme, o iš dalies kyla ir plinta horizontaliai. Po 10 metų auginimo pasiekia 0,3 m aukščio ir 1,2 m skersmens. Žaliai mėlynos spalvos su puošniomis baltos kreminės spalvos dėmelėmis. Atspari šalčiui veislė (USDA 5b atšiaurumo zona)

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Juniperus chinensis 'Expansa Variegata'

Sinonimai lot.: Juniperus davurica 'Expansa Variegata'

Į plotį auganti veislė, kurios ūgliai iš dalies persidengia ir šliaužia žeme, o iš dalies kyla ir plinta horizontaliai. Po 10 metų auginimo pasiekia 0,3 m aukščio ir 1,2 m skersmens. Žaliai mėlynos spalvos žvyneliai. Veislei būdinga tai, kad netaisyklingai pasiskirstę ūglių ir šakelių fragmentai, kuriuose nėra chlorofilo,, todėl jis pasipuošia baltos kreminės spalvos akcentais.. Žiemą šios šakelės gali nušalti, paruduoti, o paskui subyrėti, tačiau pavasarį jos visada vėl atsiranda tarp jaunų ataugų. Vasarą, esant stipriai saulės šviesai, spalvos pakitimui gali pakenkti ir saulės spinduliai.
Atsparumas:atspari šalčiui veislė(USDA 5b atšiaurumo zona)
Dirvožemis ir vieta:lengvai augantis krūmas su mažu vandens poreikiu, rekomenduojamas sodinti vidutinėse ar net skurdžiose sodo dirvose, saulėtose ar šiek tiek pavėsingose vietose.  Rekomenduojama sodinti namų soduose, alpinariumuose, japoniškuose soduose, taip pat kaip žemės dangos augalą. Tinka auginti konteineriuose.
Kilmė ir kiti ypatumai: įvadas prekybai: 1939 m. JAV
7 Prekės

Panašios prekės (3):

Prekė pridėta į palyginimą.