• −30%
  • Nauja
  • −30%
  • Nauja

Kadagys uolinis 'Blue Arrow'

Kodas: Juniperus scopulorum

18,00 €
12,60 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Kadagys Uolinis Blue Arrow (lot. Juniperus scopulorum Blue Arrow) yra gražus, siauras ir aukštas dekoratyvinis augalas, kuris puikiai tinka sodinimui tiek po vieną, tiek grupėse. Šis kadagys yra labai populiarus dėl savo mėlynos spalvos ir ilgaamžiškumo. Kadagys yra lėtai augantis, bet gana aukštas augalas, kurio aukštis gali siekti iki 4-5 metrų, o plotis – apie 1 metrą.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Tiekėjas
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Aukštis

4-5m

Plotis

80cm

Atsparumas

Šalčiui atspari

Vieta

Dalinis pavėsis
Saulėta

Drėgmė

Vidutinė

Kadagys Uolinis Blue Arrow (lot. Juniperus scopulorum Blue Arrow) yra gražus, siauras ir aukštas dekoratyvinis augalas, kuris puikiai tinka sodinimui tiek po vieną, tiek grupėse. Šis kadagys yra labai populiarus dėl savo mėlynos spalvos ir ilgaamžiškumo.

Kadagys Uolinis Blue Arrow yra lėtai augantis, bet gana aukštas augalas, kurio aukštis gali siekti iki 4-5 metrų, o plotis – apie 1 metrą. Šis kadagys yra atsparus šalčiui, sausrai ir ligoms, todėl jis puikiai tinka auginti Lietuvos klimato sąlygomis.

Augalas geriausiai auga saulėtoje arba pusiau šešėlyje. Kadagys Uolinis Blue Arrow netoleruoja per drėgnos dirvos, todėl rekomenduojama pasirinkti gerai drenuotą, derlingą ir neutralią dirvą. Sodinant šį augalą, reikėtų palikti pakankamai vietos tarp augalų, kad jie galėtų laisvai augti ir plėstis.

Kadagio priežiūra yra gana paprasta. Reikėtų reguliariai laistyti, ypač sausą vasarą, tačiau svarbu neperlaistyti, kad nebūtų pažeista šaknų sistema. Taip pat rekomenduojama pavasarį pašerti augalą kompleksinėmis trąšomis, kad jis geriau augtų ir būtų sveikas.

Kadagys Uolinis Blue Arrow yra puikus pasirinkimas kraštovaizdžio formavimui, gyvatvorėms arba kaip akcentas sode. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip natūrali apsauga nuo vėjo arba kaip gyvenamųjų zonų riba.

7 Prekės
Zona
4-9

Panašios prekės (3):

Prekė pridėta į palyginimą.