• −30%
  • −30%

Hortenzija šviesioji 'BellaRagazza Limetta' PBR

Kodas: BellaRagazza Limetta

18,00 €
12,60 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Tikra revoliucija: pirmoji žemaūgė hortenzija "Annabelle" tipo pasaulyje! Augalas pasiekia tik 75 cm aukštį, natūraliai įgauna apvalią formą ir turi stiprias šakeles. Dideli žiedai iš pradžių turi šviežią kalkių spalvą, tada palaipsniui keičia spalvą į baltą ir žalią, o galiausiai vėl į kalkių spalvą. Žydi nuo vasaros pradžios iki rudens. Atspari šalčiui iki -30 ° C.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Aukštis

0,75 m

Žydėjimas

VI - X mėn.

Atsparumas

Šalčiui atspari

Vieta

Dalinis pavėsis

Šviesioji hortenzija (lot. Hudrangea arborescens "NCHA8" 'BellaRagazza Limetta'PBR

Pastaba: ,BellaRagazza Limetta'PBR - Santrumpa PBR Plant Breeders' Rights (augalų selekcininkų teisės) reiškia, kad veislė buvo pateikta Bendrijos augalų veislių tarnybai (CPVO) ir yra saugoma visose ES šalyse. Dauginimas draudžiamas ES PBR

Tikra revoliucija: pirmoji žemaūgė hortenzija "Annabelle" tipo pasaulyje! Išauga iki 75 cm aukščio ir 90 cm.pločio, natūraliai įgauna apvalią formą ir turi stiprias šakeles. Dideli žiedai iš pradžių turi šviežią kalkių spalvą, tada palaipsniui keičia spalvą į baltą ir žalią, o galiausiai vėl į kalkių spalvą. Žydi nuo vasaros pradžios iki rudens. Genėti ankstyvą pavasarį iki 25-30 cm ilgio. Atspari šalčiui iki -30°C.

30 Prekės

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.