• −30%
  • −30%

Kinrožė sirinė "DUC DE BRABANT"

Kodas: duc de brabant

8,00 €
5,60 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Daugiametis krūmas žaliais blizgiais karpytais lapais. Per 10 metų gali pasiekti 1,5 m. aukštį. Mėgsta saulę, tuomet sukrauna daugiau pumpurų. Žiedai pilnaviduriai ryškiai rožiniai. Pražysta liepos pabaigoje arba rugpjūčio mėn. ir žydi iki stipresnių šalnų (kartais net iki spalio vidurio). Atsparumas ...

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis
Atsiprašome, ši prekė jau išparduota.


  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Sirijos kinrožės (Hybiscus syriacus) kilusios iš Kinijos ir Vakarų Azijos. Labai mėgiamos ir auginami Kaukazo, Vidurinės Azijos, Moldavijos ir Krymo soduose, taip pat Pietų Europoje. Tai 1,5-2 m. krūmai ryškiai žaliais kiaušinio formos, iki 10 cm ilgio lapais. Žiedeliai pavieniai, mažesni negu tikrųjų kinrožių, įvairių spalvų (nuo baltų iki alyvinių), dažnai dvispalviai, paprasti ir pilnaviduriai.

Auginamos kaip puošnūs krūmai arba nedideli medeliai. Sirijos kinrožės mėgsta saulę, šviesą ir drėgmę. Karštą vasarą reikia laistyti ir gausiai tręšti, tuomet žydi nuo liepos vidurio iki pirmųjų šalčių. Gali augti pusiau pavėsyje, bet žydi prasčiau. Nemėgsta ir šalto lietingo oro.

Dauginama sėklomis ir pusiau sumedėjusiais auginiais. Pilnavidurės – tik vegetatyviai. Sėjama į dėžutes anksti pavasarį, tinkamai prižiūrimi sėjinukai pražysta tų pačių metų rugpjūčio mėn.



Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.