• −30%
  • −30%

Kadagys horizontalusis 'Prince of Wales'

Kodas: BA/Juniperus horizontalis

9,00 €
6,30 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Lot.Juniperus horizontalis 'Prince of Wales' lėtai auganti ,labai žema veislė. Po 10 metų auginimo krūmas yra apie 1 metro skersmens ir tik 0,1 m aukščio. Spygliai smulkūs, šiek tiek išsikišę, aštriai smailūs, žali. Žiemą krūmai įgauna švelniai violetinę spalvą.Visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona ) ir sausrai.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Juniperus horizontalis 'Prince of Wales'

Kanadietiška  lėtai auganti ,žemaūgė veislė . Sukuria gražius, tankius kilimus, sandariai dengiančius žemę. Po 10 metų auginimo krūmas yra apie 1 metro skersmens ir tik 0,1 m aukščio. Stiebai tiesūs, standūs, taisyklingai šakoti. Šakelės gana plokščios, tolygiai išsidėsčiusios abiejose ūglių pusėse. Spygliai smulkūs, šiek tiek išsikišę, aštriai smailūs, žali. Žiemą krūmai įgauna švelniai violetinę spalvą, ypač saulėtose vietose.
Atsparumas: visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona ) ir sausrai.
Dirvožemis ir vieta: krūmas su kukliais auginimo reikalavimais. Jis gerai auga net lengvose dirvose, kuriose mažai maistinių medžiagų. Sunkias, prastai laidžias dirvas prieš sodinant krūmus reikia purenti, į jas įberiant smėlio. Reikalingos saulėtos vietos. Sausose ir neproduktyviose vietose ši veislė yra puiki alternatyva vejoms. Augalą rekomenduojama auginti namų soduose, mikrorajonuose, kapinėse ir alpinariumuose. Pasodinta ant pylimų, juos sustiprina ir apsaugo nuo erozijos, o kompaktiškas kilimas – dirvą nuo piktžolių. Rekomenduojamas sodinimo tankis yra 2 vienetai kvadratiniame metre.
Kilmė ir kiti ypatumai: veislė, kurią Wallesley White išvedė Kanadoje, Albertos provincijoje 1931 m.
19 Prekės

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.