• −30%

Kadagys kazokinis 'Tamariscifolia'

Kodas: BA/ Juniperus sabina

9,50 €
6,65 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Lot.Juniperus sabina 'Tamariscifolia'neaukštas pilkai žalios spalvos šliaužiantis krūmas, po 10 auginimo metų pasiekiantis 0,3 m aukščio ir 1,5-2 m skersmens.Iš pradžių krūmas auga žemai, o jo ūgliai šliaužia žeme. Su amžiumi dažnai pasiekia maždaug 1 metro aukštį ir 2–3 metrų plotį. Visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona) ir sausrai.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis
Atsiprašome, ši prekė jau išparduota.


  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Juniperus sabina 'Tamariscifolia'

Neaukštas šliaužiantis krūmas, po 10 auginimo metų pasiekiantis 0,3 m aukščio ir 1,5-2 m skersmens. Iš pradžių krūmas auga žemai, o jo ūgliai šliaužia žeme. Su amžiumi ši veislė keičia savo įpročius, virsdama centrinėje dalyje iškilusia forma, primenančia platų varpą. Todėl seni krūmai dažnai pasiekia maždaug 1 metro aukštį ir 2–3 metrų plotį. Jauni krūmai primena šliaužiantį kadagį, atskirti trumpomis, stačiomis, į šepetį panašiomis šakomis. Lapai dažniausiai būna mažų, pilkai žalių spygliukų pavidalo, išsidėsčiusių į 3 skritulius ir keletą žvynelių. Susmulkinus ar patrynus  ūgliai skleidžia būdingą, intensyvų ir ne itin malonų kvapą, nes visame augale yra eterinių aliejų.
Atsparumas: visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona ) ir sausrai.
Dirvožemis ir vieta: Itin žemus dirvožemio reikalavimus  turintis  krūmas, rekomenduojamas sodinti lengvose, sausose ir smėlingose dirvose, saulėtose vietose. Dėl seklios ir plačios šaknų sistemos netoleruoja persodinimo.  Puikus dirvos dangos augalas, rekomenduojamas sodinti viešose želdynuose ant šlaitų ir pylimų, taip pat namų soduose, alpinariumuose ir kapinėse.

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.