Puskiparisiai

Aktyvūs filtrai

Puskiparisis lausono 'Ivonne'

Bazinė kaina 10,00 € Kaina 7,00 €
Į krepšelį

IŠPARDUOTA

Puskiparisis lausono 'Ivonne' (Lot. chamaecyparis laws 'Ivonne') – greitai augantis, aukso geltonumo šakomis lausono puskiparisis. Nereikalaujantis karpymo, per 10 metų užauganti apie 2,5 metrų aukščio ir 1- 1,5 metro pločio. Šakos tankios, sodriai geltonos.

Kukmedis tarpinis 'Hicksii'

Bazinė kaina 20,00 € Kaina 14,00 €

Koloniškos formos kukmedis ,labai tinkamas formuoti gyvatvorėms, tačiau puikus augalas sodinti ir pavieniais. Augimas spartus, užaugti gali iki 3m.aukščio ir 0,80m. pločio. Veda raudonas, nuodingas sėklas. 

Puskiparisis 'Filifera Nana'

Bazinė kaina 12,00 € Kaina 8,40 €

Puskiparisis 'Filifera Nana' (lot. Chamaecyparis pisifera) nykštukinė veislė užauga iki 1,5m aukščio ir pločio. Spygliai žvyniški, prigludę prie šakelių, žali. Šaltomis žiemomis gali apšalti.

Puskiparisis nutkinis Pendula

Bazinė kaina 25,00 € Kaina 17,50 €

Nutkinis puskiparisis (Chmaecyparis nootkatensis Pendula) vienas iš gražesnių, "verkiančių" spygliuočių augalų formų, auga gana stipriai (metinis prieauglis apie 25cm) jau po 10 metų pasiekia apie 2,5-3 m. aukščio. Iš viso užauga iki 20 m aukščio. Gana atsparus šalčiui (zona 5b), o tai ...

Puskiparisis lausono 'Columnaris'

Bazinė kaina 10,00 € Kaina 7,00 €
Į krepšelį

IŠPARDUOTA

Puskiparisis lausono 'Columnaris' (Lot. chamaecyparis laws 'Columnaris') - greitai augantis, kūgiškos formos krūmas. Pilkai žydros spalvos spygliai, užaugantis iki 3-4m. aukščio. 

Prekė pridėta į palyginimą.