• Tik internetu
  • −30%
  • Tik internetu
  • −30%

Kadagys horizontalusis 'Limeglow'

Kodas: BA/Juniperus horizontalis

9,50 €
6,65 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Lot.Juniperus horizontalis 'Limeglow' lėtai auganti veislė. Po 10 metų auginimo pasiekia 0,3 m aukščio ir 0,8 m skersmens. Jauniausi ūgliai ir šakelės yra aukso geltonumo, ypač pavasarį, vėliau citrininės spalvos, viduje ir po krūmais šviesiai žalios, o rudenį ir žiemą pasikeičia į vario atspalvį. Visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona) ir sausrai.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Juniperus horizontalis 'Limeglow'

Lėtai auganti veislė .Šakota, bet auganti kompaktiškai. Po 10 metų auginimo pasiekia 0,3 m aukščio ir 0,8 m skersmens. Trumpi, vertikalūs ūgliai, spinduliuojantys į išorę, krūmo viduryje sukuriantys lizdo įdubą. Šakelių daug, gana storos, išsidėsčiusios ūglių augimo kryptimi ir išsidėsčiusios tankiai aplink jas.  Spygliai trumpi, prigludę ir šiek tiek dygliuoti. Jauniausi ūgliai ir šakelės yra aukso geltonumo, ypač pavasarį, vėliau citrininės spalvos, viduje ir po krūmais šviesiai žalios, o rudenį ir žiemą pasikeičia į vario atspalvį. 
Atsparumas: visiškai atsparI šalčiui (USDA 5a atšiaurumo zona ) ir sausrai.
Dirvožemis ir vieta: nereiklus krūmas. Jis gerai auga daugumoje gerai nusausintų sodo dirvožemių.Labai saulėtose ir sausose vietose saulė gali pažeisti  dar jaunas, geltonas šakeles. Rekomenduojamas sodinti namų soduose, kaip spalvinių kompozicijų elementas su kitais spygliuočiais,viržiais bei alpinariumuose .
Kilmė ir kiti ypatumai: pirmoji publikacija: L.C. Hatch 1988 „Spygliuočių duomenų bazė“ JAV; veislės 'Youngstown' mutacija.
6 Prekės

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.