• Tik internetu
  • −30%
  • Tik internetu
  • −30%

Medlieva 'Northline'

Kodas: Po/Amelanchier alnifolia

6,00 €
4,20 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Kanadietiška medlievos veislė.Tai gražus dekoratyvinis krūmas su valgomais,dideliais (apie 16mm), skaniais vaisiais.Užauga iki 3-4 metrų aukščio.Vaisiai sunoksta nuo birželio pabaigos. Augalas yra visiškai atsparus šalčiui mūsų klimato sąlygomis, nereikalaujantis didelės priežiūros.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija
Lot .:Amelanchier alnifolia 'Northline'
'Northline'gražus dekoratyvinis krūmas su valgomais, skaniais vaisiais. Augalas yra visiškai atsparus šalčiui mūsų klimato sąlygomis, nereikalaujantis didelės priežiūros.Užauga iki 3-4 metrų.Rudenį lapai keičia spalvą į gražią auksinę spalvą.
Žydėjimas: Žiedai pasirodo balandžio mėnesį, susitelkę po keletą, palaidais žiedeliais. Pražysta dar prieš išsiskleidžiant lapams.
Vaisiai:Krūmas veda vaisius ant dvejų metų ir praėjusių metų ūglių. Vaisiai apie 16mm skersmens , tamsiai mėlyni, beveik juodi, padengti vaškine danga. Aksominis minkštimas yra saldaus skonio, švelnaus  vyno prieskonio, patrauklus. Jie sunoksta nuo birželio galo, derlius nuimamas palaipsniui, vaisiams bręstant. Uogos naudojamos tiesioginiam vartojimui, konservavimui, desertams ir pyragams... Džiovintus vaisius galima naudoti kaip razinų pakaitalą.
Atsparumas: visiškai atsparus šalčiui mūsų klimato sąlygomis  -40°C.  Atsparus kenkėjams ir praktiškai neserga.
Dirvožemis ir vieta: tolerantiški bet kokiam dirvožemiui , gerai auga prastesnės kokybės dirvose, nepakenčia tik labai drėgnų vietų. Dėl didelės dekoratyvinės vertės medlievą verta sodinti atvirose vietose. Tinka kaip pavienis ir kompozicijoms su daugiamečiais augalais gėlynuose.
Genėjimas: Nereikalauja kasmetinio genėjimo, tik reikia pašalinti senus ir storėjančius krūmo ūglius.
228 Prekės

Panašios prekės (6):

Prekė pridėta į palyginimą.