• −30%
  • −30%

Šviesioji hortenzija Ruby Anabelle ® 'NCHA3' PBR

Kodas: BA/Hydrangea arborescens 'NCHA3'

18,00 €
12,60 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

(Lot.Hydrangea arborescens) tai nuostabi, nauja patentuota hortenzija su dideliais, gražiais tamsiai rožiniais žiedais ir stipriomis šakomis.Išauga iki 120 cm aukščio ir 90 cm pločio.Nuolat skleidžia naujus žiedus, kuriais galėsite džiaugtis visą vasarą! Visiškai atspari šalčiui iki -30°C.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis
Atsiprašome, ši prekė jau išparduota.


  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Aukštis

1,2 m

Žydėjimas

VII - IX mėn.

Atsparumas

Šalčiui atspari

Vieta

Dalinis pavėsis

Hydrangea arborescens 'NCHA3' RUBY ANNABELLE®

Sinonimai:Hydrangea arborescens 'Invincibelle® Ruby'

Nuostabi hortenzija su dideliais, gražiais tamsiai rožiniais žiedais ir stipriomis šakomis. Turinti visas geidžiamiausias kitų „Annabelle“tipo veislių savybes, nauja kompaktiška forma,išauga iki 120 cm aukščio ir 90 cm pločio.Nuolat skleidžia naujus žiedus, kuriais galėsite džiaugtis visą vasarą! Žiedai sterilūs apie 12 cm skersmens ,suapvalintos formos.Žydi nuo gegužės pabaigos iki liepos pradžios. Jei genima iš karto po žydėjimo, tuomet gali dar kartą žydėti vasaros pabaigoje-. Lapai yra kiaušiniškos formos,  tamsiai žali, rudenį keičiasi į geltoną spalvą.Krūmą genėti anksti pavasarį, iki 40-60 cm.

Atsparumas:visiškai atspari šalčiui iki -30°C.

Dirvožemis ir vieta:hortenzija geriausiai augs pusiau pavėsyje, tačiau galima sodinti ir saulėtoje vietoje. Dirvožemis auginimui turi būti drėgnas, humusingas ir šiek tiek rūgštus. Hortenzija atspari šalčiui visoje šalyje, žiemai nereikia dengti. Siekiant kokybiškesnio žydėjimo,didesnių žiedynų, rekomenduojama nugenėti anksti pavasarį ,paliekant  tik 30-50%.aukščio.

Kilmė ir kiti ypatumai: išvedėjas (selekcininkas)Thomas Green Ranney JAV. Th .Renney žinomas kaip tokio tipo hortenzijų selekcininkas. Tikriausiai didžiausias jo proveržis  įvyko 2006 m., kai jis sukūrė savo pirmąją rožinės spalvos veislę, kuri JAV parduodama kaip Invincibelle® Spirit ir Pink Annabelle® Europoje. Tik po 6 metų jis patobulino tą patį augalą, išgaudamas didesnius žiedus , ir pavadina  Invincibelle® Spirit II. Dar svarbiau, kad kartu su tuo patobulinimu gimė ir kita veislė – šį kartą labai tamsiai violetiniais rožiniais žiedais. JAV jis buvo pavadintas Invincibelle® Ruby, o Europoje - RUBY ANNABELLE®. Patentas PP28317 išduotas 2017 m.

Pastaba:   Ruby Anabelle ® 'NCHA3' PBR  -Santrumpa PBR Plant Breeders' Rights(augalų selekcininkų teisės) reiškia, kad veislė buvo pateikta Bendrijos augalų veislių tarnybai (CPVO) ir yra saugoma visose ES šalyse.Dauginimas draudžiamas EU PBR 52788

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.