• −30%
  • −30%

Šluotelinė hortenzija 'Pinkachu' PBR

Kodas: Pinkachu

12,50 €
8,75 € Sutaupote 30%
Su mokesčiais

Nauja, vertinga patentinė šluotelinės hortenzijos veislė, apdovanota sidabro medaliu „Plantarium 2019“. Lėtai augantis krūmas, pasiekiantis tik iki 0,8-0,9 m aukščio. Žiedai dideli (iki 25 cm. ilgio) iš pradžių būna kreminės baltos, vėliau baltos, paskui rožinės ir žaliai rausvos spalvos. Žydi gausiai nuo liepos mėn. iki spalio. Atspari šalčiui iki -30 °C.

Augalo amžius / vazono dydis / aukštis:
Kiekis

  • Saugus užsakymas Saugus užsakymas
  • Greitas pristatymas Greitas pristatymas
  • Kokybės garantija Kokybės garantija

Aukštis

0,9 m

Žydėjimas

VII - X mėn.

Atsparumas

Šalčiui atspari

Vieta

Dalinis pavėsis

Šluotelinė hortenzija (lot. Hudrangea paniculata) ,Pinkachu' PBR.

Pastaba: ,Pinkachu'PBR -Santrumpa PBR Plant Breeders' Rights(augalų selekcininkų teisės) reiškia, kad veislė buvo pateikta Bendrijos augalų veislių tarnybai (CPVO) ir yra saugoma visose ES šalyse.

Nauja, vertinga patentuota veislė, apdovanota sidabro medaliu „Plantarium 2019“.

Kompaktiškas krūmas, lėtai augantis, iki 0,9 m aukščio. Žiedai iš pradžių būna kreminės baltos spalvos, vėliau baltos, paskui rožinės ir žaliai rausvos žydėjimo pabaigoje rudenį.

Žiedai maždaug 25 cm ilgio, ūgliai standūs.

Žydi gausiai nuo Liepos mėn. iki Spalio. Gerai auga saulėtose ir pusiau pavėsingose vietose, vidutiniškai derlingoje dirvoje.

Rekomenduojama bet kokio tipo sodui. Puikiai tinka auginti konteineriuose, balkonuose ir terasose. Atsparus šalčiams( iki -30 ° C.), ligoms ir kenkėjams. Labai patvari ir lengvai prižiūrima hortenzija,. Genėkite iki 20–25 cm ankstyvą pavasarį.

18 Prekės

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta į palyginimą.